TIKKO CEPTAS BULCIŅAS. KŪCIŅAS, PĪRĀGI UN CITI KĀRUMI

Siekalas saskrien mutē, iedomājoties vien par svaigu smalkmaizīšu, bulciņu un citu tikko ceptu kārumu smaržu. Dažāda veida konditorejas izstrādājumi vienmēr ir bijuši pieprasīta prece, jo kuram gan nepatīk tikko ceptas bulciņas, kūciņas un kliņģeri un kruasāni? Daudzas konditorejas Rīgā piedāvā plašā klāstā ne tikai dažāda veida tortes un kliņģerus pēc pasūtījuma, bet arī citus kārumus, našķus, uzkodas un arī banketa galdu klāšanas pakalpojumus(skatīt šo vietni – http://www.francumaize.lv/produkcija/). Ja nezināt, kur pasūtīt garšīgu kliņģeri, tad konditoreja būs īstā vieta kur vērsties pēc palīdzības. Parasti šādu pakalpojumu cena sākas no 15 eiro kilogramā.

CIK DIENAS ĀTRĀK JĀPASŪTA TORTE?

Problēmas ar galda klāšanu un neizlēmība par to, ko piedāvāt viesiem gaidāmajos svētkos, ne vienai saimniecei mēdz sagādāt galvassāpes. Torte, kūka, kliņģeris – šie ir vakariņu centrālie notikumi, taču, lai pārsteigtu viesus ar īstu gardumu, nav nepieciešams stundām stāvēt pie plīts, jo ērti pieejami kūku pasūtīšanas pakalpojumi. Pasūtīt iespējams jebkāda veida kūku – gan lauku, gan siera kūkas, brīnišķīgas šokolādes kūkas un daudz ko citu. Pasūtījums jāveic laicīgi, vismaz pāris dienas iepriekš. Ja nepieciešama kūka ar bērna mīļāko multfilmu varoni vai kādu citu aktuālu tēlu, vārdu figūriņām vai ko citu, tad šāda pasūtījuma veikšana nesagādās nekādas problēmas. Ja nepieciešama torte iespaidīgākiem pasākumiem, tad iespējams pasūtīt meistardarbu, kas tiek izkārtots līdz pat sešiem kūku statīva stāviem.

CIK LIELAM PASĀKUMAM DOMĀTA BANKETA GALDA KLĀŠANAS IESPĒJA?

Garšīgu ēdienu, esot ciemos, novērtēs ik viens tādēļ jebkura saimniece vēlas, lai galds būtu skaisti un bagātīgi klāts. Tiesa gan, ja galds jāklāj lielām ļaužu masām, tas var sagādāt nelielas galvassāpes, tādēļ talkā nāk galdu klāšanas un banketu apkalpošanas pakalpojums. Šādā veidā ir iespējams apkalpot pasākumus līdz pat 500 cilvēkiem. Garšīgas uzkodas un maltītes, kas tiek gatavotas jau 20 gadus, palīdz šo pakalpojumu ar katru reizi attīstīt, turklāt, pasākums tiek nodrošināts arī ar traukiem un galda piederumiem. Neliels bankets, neoficiāla pasēdēšana, kāzas, korporatīvs pasākums – neatkarīgi no pasākuma apmēra, šis pakalpojums jāpiesaka vismaz 10 dienas iepriekš.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.