LABU MEISTARU RAŽOTAS DĀRZA MĀJAS UN VASARNĪCAS JŪSU DĀRZĀ!

Jebkuram latviešu cilvēkam ar koksni ir īpašas attiecības. Cilvēka mijiedarbība ar dabu ir nenoliedzama un būtu muļķīgi to pilnībā neizmantot. Pagales silda pavardu un koka nami atgādina par nemaz ne tik seniem laikiem. Kokmateriālus mūsdienās var izmantot dažādos veidos – būvējot mēbeles, ceļot mājas, lapenes vai pat garāžas, vasaras mājas un dārza namiņus. Pie lieliskiem meistariem var iegādāties ne tikai šīs minētās pozīcijas, bet arī vienoties par individuāliem pasūtījumiem. Ja vēlaties ko īpašu, kas nav atrodams preču katalogā, prasmīgie amatnieki noteikti spēs palīdzēt.

VAI IESPĒJAMS IEGĀDĀTIES DĀRZA MĀJAS?

Ir dažādi veidi kā sev piederošo īpašumu padarīt vēl funkcionālāku. Kurš gan nepriecāsies par mazu, romantisku lapenīti vai skaistām dārza mēbelēm? Sapņojat par savu pirti, bet nezināt ar ko sākt tās būvniecību? Pavisam vienkārši – to iespējams pasūtīt jau gatavu, kuru atliks tikai samontēt! Ja vēlaties savu dārzu izdaiļot vienotā stilā, tad iesakām izvēlēties arī ko ka garāžu, kas ir pilnībā funkcionāla. Ja dzīvojat dzīvoklī un jums pieder savs zemes pleķītis, kuru vēlaties padarīt mājīgāku, iespējams iegādāties un tikt pie savas dārza mājas vai vasarnīcas, kas ir pilnībā apdzīvojama un to papildināt ar lieliskām koka mēbelēm, kurās var ērti zvilnēt un baudīt saules peldes.

VAI PASŪTĪJUMU VAR SAMONTĒT PAŠU SPĒKIEM?

Iegādei un pasūtīšanai pieejamais preču klāsts ir ļoti plašs. Piedāvājumā ir arī bērnu rotaļu namiņi, smilšu kastes un šūpoles, tirdzniecības kioski un dažāda veida tualetes, kas uzstādāmas vasarnīcās un dārza namiņos pēc vajadzības un tautā iemīļotās sirsniņmājas. veicot pasūtījumu, tiek precizētas visas pozīcijas – sākot ar vissīkāko niansi un beidzot ar budžetu. Pasūtījumu piegāde ir iespējama visā Latvijā un arī ārpus tās, turklāt, daudziem šķitīs aizraujoši, ka visas koka konstrukcijas var montēt paša spēkiem, taču, ir pieejams arī montāžas pakalpojums par atsevišķu samaksu.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.