RIEPU SERVISA APKOPE RĪGĀ

Katrai automašīnai, kas piedalās ceļu satiksmē, ir nepieciešama riepu maiņa divas reizes gadā, ja vien netiek izmantotas vissezonas riepas. Šī iemesla dēļ autovadītājus var iedalīt divās lielās grupās. Daļa autovadītāju dod priekšroku vissezonas riepām, jo ar tām var braukt cauru gadu, nemainot. Taču, otra kategorija izvēlas riepu komplektu mainīt divas reizes gadā. Tā ir normāla prakse, jo abu autovadītāju kategorijām ir regulāri jāpārliecinās par sava auto riepu stāvokli. Liela nozīme ir arī uzticamai servisa apkopei, kas parūpēsies par auto riepām, veiks diagnostiku, sniegs konsultācijas, kas palīdzēs izvēlēties braukšanas paradumiem piemērotas kā ziemas, tā vasaras riepas. Var uzzināt vairāk uzņēmuma mājas lapā, kā arī zemāk rakstā!

INDIKATORI, KURIEM JĀPIEVĒRŠ UZMANĪBA, PĒRKOT JEBKURA TIPA RIEPAS

Ziemas, vasaras un vissezonas riepas ir opcijas, kādas pieejamas autovadītājiem visā pasaulē. Ar vissezonas riepām var braukt cauru gadu, taču jāuzmanās, kad temperatūra kļūst pārāk zema. Kā jau pēc nosaukumiem var spriest, ziemas riepas tiek izmantotas aukstajos, bet vasaras riepas siltajos mēnešos. Ziema var sākties ātrāk vai arī nedaudz ievilkties, tādēļ riepu maiņu, ieteicams veikt tad, kad laikapstākļi pavasarī ir kļuvuši stabili. Vasaras riepu protektora dziļums var būt mazāks kā ziemas riepām, kā arī to ķīmiskais sastāvs ir tāds, kas zemās temperatūrās ļaus tām viegli sasalt. Riepu servisā atradīsiet piemērotas riepas jebkuriem braukšanas apstākļiem un braucēja paradumiem.

KUR ATRAST DISKU APKOPI?

Jebkurā auto servisā vai riepu garāžā ir iespēja pārbaudīt ne tikai riepu tehnisko stāvokli, bet arī riepu diskus. Lietie diski, kas ir izgatavoti no viegla metāla, ir vispieprasītākie. Daudzi nemaz nezinās to, cik ļoti liela loma ir automašīnas diskiem, jo no to stāvokļa un tieši ģeometrijas ir atkarīgi vairāki parametri, ieskaitot tādu svarīgu rādītāju kā stabilitāti uz ceļa braukšanas laikā un arī braukšanas dinamiku. Regulārs disku apkopes serviss būs nepieciešams tiem autovadītājiem, kuri ikdienā brauc pa sliktas kvalitātes vai grants un zemes ceļiem.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.