VAI PAKEŠU LOGI IR DROŠA IZVĒLE?

Plastmasas logi savā mājoklī ir kļuvusi par stabilu vēlmi jebkuram, kura īpašumā ir paredzēti remontdarbi vai māja tiek būvēta no nulles. Latvijā joprojām ir visi četri gadalaiki, dažkārt ar siltākām ziemām, taču drēgns laiks ir lielāko gada daļu. Kad aiz loga ir auksts, visi vēlas atrasties mājīgi siltās iekštelpās, tādēļ logu nomaiņu mājoklī daudzi izvēlas veikt starplaikā starp apkures sezonas beigām un jaunās sezonas sākumu. Lieliskas termoreguācijas nodrošināšana ir iemesls, kādēļ mūsdienu jaunceltnēs plastmasas logi tiek uzstādīti jau ēkas būvniecības laikā. PVC logi nodrošina lielisku ventilāciju vasarā un lielisku siltumizturību ziemā. Pakešu logi mūsu pusē ir tendence jau divdesmit gadus.

Uzzināt vairāk – https://ziemelulogi.lv/602-serijai/

KĀ UZLABOT TEMPERATŪRU DZĪVOKLĪ DAUDZSSTĀVU MĀJĀ?

Ēku renovācija un energoefektivitātes celšanas pasākumi Latvijā iet roku rokā. Kāpēc svarīgi, lai mājoklis būtu energoefektīvs? Liels vairums Latvijas iedzīvotāju mitinās sērijveida dzīvokļos, kas celti, 45 gadus atpakaļ. Skaidrs, ka ēkas konstrukcijas, komunikācijas un viss pārējais ir morāli un fiziski novecojis, tādēļ tiek veikta namu pilnīga renovācija, kas iekļauj arī logu nomaiņu, ja tas jau nav izdarīts iepriekš. Vecie koka logi spēlē lielu lomu zemajai temperatūrai dzīvoklī, jo apvienojumā ar novecojušu apkures sistēmu, netiek nodrošināta pilnvērtīga temperatūra dzīvojamās telpās. PVC logi nodrošina pareizu un atbilstošu gaisa cirkulāciju telpā, kā arī mūsdienīgu ventilācijas iespēju. Nepareizi montēti logi vienmēr sagādā daudz raizes, piemēram, kondensāta un mitruma uzkrāšanos, kas ir pat bīstami veselībai.

KAS SASTĀDA PAKEŠU LOGU MONTĀŽAS IZMAKSAS?

Logu montāžas speciālisti atradīs vislabākos risinājums jebkāda veida namiem. Piesakot projektu, tiek veikti nepieciešamie mērījumi un logi ražoti atbilstoši tiem. Pēc logu montāžas beigām ir iespējams izmantot arī iekšējās apdares darbu pakalpojumus, lai nebūtu jāmeklē jauns pakalpojumu sniedzējs. Precīzas izmaksas varēs noteikt, kad tiks saskaņots un apstiprināts montāžas projekts, jo visas izmaksas tiek rēķinātas individuāli.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.