Ko tieši jāpārzin tad, kad tiek iegādāti mazlietoti apģērbi?

Iepriekš likās, kad lietotas drēbes izvēlās vienīgi tie, kam nepietiek līdzekļu jaunām drēbēm. Savukārt, šobrīd lietotu apavu veikals jau ir tā vieta, kur var ieraudzīt cilvēkus ar dažādu ienākumu līmeni. Reizēm tur atrodami pazīstamu brendu vai arī īpaša piegriezuma mazlietoti apavi un apģērbi. Būs pārsteidzoši uzzināt, cik tad daudzu pasaules līmeņa zvaigžņu un arī modes noteicēju izvēle krīt tieši uz lietoto apģērbu veikaliem. Šodien tas ir īsts trends! Kā gudri piemeklēt, kad nepieciešami lietoti apavi internetā? Un kā izveidot unikālu un vēl modernu veidolu? Par to uzzināt vairāk var tālāk.

Galvenie kritēriji, pērkot mazlietotus apavus

Pirms tam, kā tiks skatīti lietoti apģērbi internetā vai vēlaties apskatīt kādu veikalu, kurā var uz vietas nopirkt lietotas drēbes, obligāti mēģiniet ievērot turpmāk minētās lietas:

1.Uztaisiet priekš sevis nepieciešamo lietu sarakstu. Bieži vien lietotu apavu veikals var arī samulsināt ar savām zemām cenām, bet milzīgo piedāvājuma klāstu, Jūs tiešām varat aizmirst, kad īstenībā Jums vajadzēja nevis izejamās kurpes, bet, piemēram, ziemas apavus. Tāpēc labāk veidot sarakstu ar tām lietām, ko Jums patiešām vajag, jo tā Jūs nelaidīsiet garām siltu ziemas jaku vasarā un jauku T-kreklu ziemā.
2.Tādos veikalos ir pavisam jauni vai pavisam mazlietoti apģērbi, pēc kuriem nav redzams, ka tie jau ir valkāti. Šādas lietas parasti izmaksā vairāk nekā citas, bet tās jau ir lētākas nekā citos veikalos. Bez tam lietotie apģērbi un apavi diezgan bieži tiek pirkti bērniem, jo tad vecāki īpaši nesatraucas, ka bērni ir kaut ko sabojājuši. Protams, arī iespējams priekš sevis atrast ko vērtīgu un arī mazlietotu.
3.Apskatiet dažādas tirdzniecības vietas, kamēr tiek atrasts tieši Jūsu lietotu apavu veikals. Jo tad būs varbūtība sadraudzēties ar veikala konsultantiem, vienmēr zināt, kad atnāks jaunā partija, lai šādi iegūt sev dārgumus.
4.Veiciet eksperimentus. Pirkt neparastas lietas zīmolu tirdzniecības vietās ir diezgan neapdomīgi, tā kā Jums var nepatikt vai arī jau ātri apnikt ekstravagantā lieta. Savukārt, mazlietoti apavi un apģērbi jau ir forša izdevība eksperimentēt ar savu stilu un tad uziet ko neparastu par pieņemamu cenu!
5.Uzziniet, kurā brīdī lietoto apģērbu veikali rīko akcijas un atlaides, tā kā tādā veidā varēsiet daudz lētāk iegādāties, piemēram, slavenu brendu lietas.

Kā tieši atrast tādu veikalu, kurā iespējams nopirkt labas kvalitātes mazlietotus apģērbus?

Šodien lietoto apģērbu veikali iedalās trīs kategorijās:

1.Veikali, kur tad jau tiek tirgoti lietoti apģērbi un apavi ar cenu par svaru. Šajā gadījumā būs fiksēta cena par kg (bieži dažādu kategoriju lietām būs sava cenu zīme, diezgan maza). Tomēr tādi veikali paliek mazākumā.
2.Lieli lietoto apģērbu vai apavu veikali vēl saukti Second-Hand – pārsvarā lietoti apģērbi vai apavi tieši no Eiropas valstīm, šie apģērbi ir būs ar labu kvalitāti un ar vidējām cenām.
3.Noliktavu veida apģērbu un lietotu apavu veikals – tiek dēvēts par outletu. Šeit nav ļoti lētas preces, bet galvenā atšķirība būs pazīstamu brendu jauni vai mazlietoti apģērbi vai mazlietoti apavi ļoti labā stāvoklī.

Pirms tam, kā būs pirkti lietoti apģērbi Rīgā jebkurā no veikaliem, noskaidrojiet par pārējo klientu viedokli. Izpētiet mājas lapu, tādējādi Jūs sapratīsiet, vai, piemēram, dotā vieta būs Jums piemērota.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.