Ko tad izdarīt, kad būs salūzusi durvju slēdzene?

Slēdzenes durvīm, tādā pat veidā kā arī jebkāda tehniska ierīce ar sarežģītu mehānismu, var sabojāties. Tādēļ neviens namsaimnieks nemaz nav pasargāts no tā, ka durvju atvēršana varētu būt apgrūtinoša ar to, kad salūzusi durvju slēdzene.

Šādā situācijā nav jāmēģina pašiem urbt ārā slēdzenes vai pamēģināt izsist durvis. Lai slēdzeņu un durvju atvēršana varētu būt īstenojama ar daudz mazākiem zaudējumiem, sākumā būtu nepieciešams griezties pie speciālistiem, kur profesionāls atslēgu serviss sniegs Jums palīdzības roku problēmsituācijā.

Kam tieši pievērst uzmanību, priekš tam, lai slēdzene nesalūztu?

Kas varētu par cēloni tam, kad Jūsu auto vai mājokļa slēdzene sabojājas? Kā pamata iemesls varētu būt slēdzenes labas kopšanas trūkums, kura rezultātā var būt nepieciešams atslēgu serviss. Vismaz reizi 2 mēnešos slēdzene jātīra un jāieeļļo ar īpašu līdzekli. Šo procesu var attiecināt uz jebkādām slēdzenēm, tā kā, piemēram, gan auto durvju atvēršana, kā arī seifu atvēršana var būt apgrūtināta. Kā vēl viens iemesls varētu būt vandālisms, ja atslēgas caurums tiek piepildīts ar līmi vai sērkociņiem. Arī šajā gadījumā var būt vajadzīgs visu durvju remonts. Ja bija ielaušanas gadījumi, kā seku rezultātā slēdzenes konstrukcija kļuva nelietojama, šajā gadījumā ir ieteicams ārkārtas visu slēdzeņu serviss, priekš tam, lai aizsargāt savu dzīvokli. Nav noliedzams, ka slēdzenes varētu būt arī nolietotas, kā rezultātā arī auto atvēršana var tikt apgrūtināta.

Kādā veidā tiek atrasts lielisks durvju serviss mūsu valstī?

Protams, ja nepieciešams atslēgu serviss, parādās gribēšana atrast tādu profesionāli, kas veiks savu darbu akurāti un kvalitatīvi, lai Jums vēlāk nebūtu nepieciešams visu durvju remonts. Šo vēlmi var attiecināt arī, kad nepieciešama auto durvju atvēršana, kas ir iesprūdušas. Pirms būs izvēlēts, kāds īpašs durvju serviss, izlasiet rekomendācijas par to. Papētiet uzņēmuma interneta lapu, tā kā tā jau ir uzņēmuma seja. Nav rekomendējams slēdzeņu serviss, kura pakalpojumi tika atrasti kādās brošūrās, jo šeit var saskarties ar sliktiem darbiniekiem, kas pie tam varētu noņemt dublikātu no Jūsu atslēgām.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.